Viking
Viking
Ultra Marine/Turquoise

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Viking Ultra Marine/Turquoise

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

23335-01

Viking Ultra Marine/TurquoiseViking er et norsk og spesielt anerkjent selskap her i Norge. Selskapet lager virkelig fantastiske sko som passer perfekt inn i vårt nordiske klima, og det er ingen lett sak å få til! Viking Ultra Marine/Turquoise er en stilig, slitesterk termostøvel i en turkis farge.

Fôr og gummi – en perfekt kombinasjonDet nordiske klimaet er vanskelig å bli klok på. Av og til er det solstek og varmt, andre dager er det øsregn, og atter andre dager er det iskaldt og masse snø. Viking Ultra Marine/Turquoise er en termostøvel som er fôret for å holde på varmen. Ytterdelen er laget i et slitesterkt PU-materiale som er helt vanntett.

Elsk været!Når himmelen åpner seg og regnet strømmet ned, er det mange barn som umiddelbart får lyst til å løpe ut. Viking Ultra Marine/Turquoise er i den sammenheng enkle å ta på og av seg, og ettersom støvlene er vanntette, kan barna hoppe så mye de ønsker i sølepyttene uten å bli kalde.

Raskt og enkelt – akkurat som vi liker detSå nå har vi klarlagt alle fordelene for barna – en støvel som er komfortabel, stilig og som holder føttene varme. Men hva med foreldrene, da? Her kommer den beste delen: Støvlene er ekstremt lettstelte. Skyll av skitt og smuss under vannkranen, og støvlene er så gode som nye igjen.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×