Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 02:44:49
Johnny Bulls
Johnny Bulls
Very Low Boot Zip Back Black/Silver
957 kr
(1 197 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Opplevd størrelse basert på 3314 kunder

Liten

Normale

Stor

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Type:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

4 cm

Skafthøyde :

13,5 cm

Skaftvidde:

32,5 cm

Detaljer:

Glidelås, Spenne

Artikelnummer:

49757-00

Johnny Bulls Very Low Boot Zip Back Black/SilverJohnny Bulls er et foretak som helt og holdent sikter seg inn på å lage lærsko av høy kvalitet. Deres sko har et stilrent design som fører tankene til det ville vesten. Det gjelder spesielt skomodellen Johnny Bulls Very Low Boot Zip Back Black/Silver. Her har foretaket virkelig lykkes med å skape en stilren støvel.

Lær av høy kvalitetDisse skoene fra Johnny Bulls er laget i vakkert, svart lær. Skoene har en reim med et metallfeste som gjør at du kan stramme dem rundt skaftet. Dette gjør at du kan tilpasse skoene etter foten. På baksiden av booten er det en glidelås, ved hjelp av denne kan du ta av og på skoene raskt og enkelt.

Svarte boots som gir deg muligheter


Det første som skiller disse bootsene fra andre skomodeller, er det tøffe, men lave designet. Du kan enkelt skape kule stiler, siden bootsene har en nøktern svart farge. Bruk skoene med svarte, stramme jeans og bukser og en stilig jakke. Du kan uten problemer bruke skoene om våren, sommeren og høsten.

Ta vare på lærskoene


Lær må pleies for å se fint ut med tiden. Det gjelder også disse bootsene fra Johnny Bulls. Rengjør skoene så fort de får flekker eller blir skitne. Du kan også smøre inn læret med skopleieprodukter og benytte deg av impregneringsspray.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

A
Annelie
Oversette
Agnes, Footway

Det brukar vara en superliten skillnad i lästen om man går ner bara en storlek så jag tycker att du ska prova storlek 39 :slight_smile: Håller tummarna att det ska passa!

Oversette
0
I
IL
Oversette
B
Barbara de Mello
Oversette
Vis flere innlegg

30806 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK