Nike
Nike - W Air Huarache Run Ultra Print Lt Crimson/Noble Red-Pearl Pin
Nike - W Air Huarache Run Ultra Print Lt Crimson/Noble Red-Pearl Pin
Nike - W Air Huarache Run Ultra Print Lt Crimson/Noble Red-Pearl Pin
3D
Nike
W Air Huarache Run Ultra Print Lt Crimson/Noble Red-Pearl Pin
957 kr
(1 197 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Rosa, Lilla, Rød

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

57154-00

Nike Huarache – en fargeklatt i hverdagenNike Air Huarache Run Ultra har fått en skikkelig fargerik makeover med denne print-utgaven av den megapopulære skoen! Den behagelige neoprensokken kombinert med spreke farger og spennende mønster gjør skoen til et must for den som liker å skille seg ut! Og med Nikes berømte Air-Soles og den tradisjonelle Huarache-stroppen på hælen får den også en utrolig god passform og fit. En sko litt utenom det vanlige, og som er skapt for å vises frem!


En futuristisk vri på originalenDenne moderne Nike Huarache-modellen kan skryte av et futuristisk godt utseende og en overflod av komfort, selv om den henter inspirasjonen fra fortidens amerikanske urbefolkning. Huarache fortsetter å inspirere nye generasjoner med sin moderne teknologi som henter fortiden inn i nåtiden. Blant annet gjennom Nikes Flywire-teknologi, som er en unik oppfinnelse som gjør at trådene og snøringen stabiliserer skoen med sine strategiske plasserte filamenter. De fungerer på samme måte som kablene på en bro, og gir støtte der du trenger det mest. Dermed kan skoen trekkes i et tynt og pustende stoff uten at konstruksjonen går på bekostning av vekten. Med andre ord: Nok en genial oppfinnelse fra Nike!

Hold skoene i toppform

.

Hvordan holde skoene dine rene og pene? For best resultat bør du vaske skoene med en gang de er blitt skitne. Fjern uvelkomne flekker og smuss på utsiden av skoene med en myk børste, og bruk gjerne en gammel tannbørste! Påfør en blanding av varmt vann og litt mildt vaskemiddel på en svamp eller klut. Tørk deretter over med varmt vann for å fjerne såpen. Gjenta prosessen om nødvendig, og la skoene lufttørke i romtemperatur før bruk. Nike anbefaler ikke bruke av vaskemaskin eller tørketrommel på skoene sine, ei heller blekemidler eller andre sterke kjemikalier.

Gammel hit blir en perfekt fit!Men hvorfor velge akkurat denne skoen? I tillegg til sin stilige og komfortable look har den også andre av Nikes berømte egenskaper. Deriblant Nikes Dynamic Fit, som sørger for en tett og komfortabel passform, enten du er på skolen, på jobb eller i treningshallen. Vi må heller ikke glemme Nikes berømte Air-Soles, som gir foten støtte idet den treffer bakken og bidrar til optimal beskyttelse og komfort gjennom hele dagen. Nike Flex Grooves i sålen gir også økt stabilitet og stivhet uten at det går på bekostning av skoens vekt, samtidig som den promoterer et naturlig trinn. Nevnte vi også hvor stilig den er?
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27622 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×