Helly Hansen
Helly Hansen
W Midsund Off White/Stone Grey/Light

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Helly Hansen W Midsund Off White/Stone Grey/Light

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Vanntett, Gummistøvel

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3,5 cm

Skafthøyde :

21 cm

Skaftvidde:

35,5 cm

Artikelnummer:

50337-00

Helly Hansen W Midsund Off White/Stone/Grey/LightFra 1877 har Helly Hansen skapt kvalitetsklær og sko beregnet på det nordiske klimaet. Dette norske firmaet har rettet seg inn mot seilerklær, men lager også en rekke andre typer sko og klær. Helly Hansen W Midsund Off White/Stone/Grey/Light er en klassisk gummistøvel som du både kan bruke på seilbåten, når du er ute og går i skogen, eller på vei til jobb i søle og regn.

Passende formHelly Hansen W Midsund Off White/Stone/Grey/Light er et par stilsikre gummistøvler i en tidløs grå/hvit farge. Hele støvelen er støpt i én form, noe som gjør dem totalt vanntette. Det grove mønsteret på yttersålen gir deg et godt grep på glatte overflater, noe som er viktig om bord på båt såvel som på fjellet og på isete veier. Støvelen har en behagelig passform, og om du ønsker å bruke støvlene på vinteren, bør du kjøpe en størrelse større enn vanlig og ta på deg et par tykke sokker.

Til alle anledningerGummistøvelen er veldig anvendelig, selv når det ikke regner. På tur i skogen er det som regel områder med myr og slaps, og det er behagelig å slippe å bli våt på føttene. Et par støvler er praktisk for deg som ikke ønsker å investere i forskjellige sko til alle forskjellige anledninger, men heller ønsker noe som går til alt.

Behandling av støvlene dineDet er veldig enkelt å rengjøre dine Helly Hansen W Midsund Off White/Stone/Grey/Light-støvler med en fuktig klut eller rett og slett skylle dem under vann i vasken.
Vis mer.

Diskusjon

kommer disse støvlene in igjen i str 37 ?

Svare
Jeanett, Footway

Denne kommer dessverre ikke inn igjen.

Eldre enn 3 måneder
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×