Helly Hansen
Helly Hansen
W Othilia Deep Blue

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

53146-00

Helly Hansen W Othilia Deep BlueDen norske produsenten Helly Hansen er kjente for å lage klær og sko som tåler tøffere vær. Helly Hansen W Othilia Deep Blue er et skikkelig prakteksemplar når det gjelder hva denne produsenten kan utrette. Disse flotte bootsene er laget av blått skinn og har et stilig design.

Varme boots til høsten og vinterenHelly Hansen W Othilia Deep Blue er et par høye boots i ekte skinn. Inni er skoene varmfôret med noe som ligner på lammeull. For at du skal få et godt grep, selv når underlaget er holkete og glatt, er disse bootsene utrustet med en kraftig, mønstret yttersåle.

Blått er flott!Sats på et par høst- og vinterboots i en annerledes farge dette året! Helly Hansen W Othilia Deep Blue har en lekker farge i himmelblått. Du kan enkelt matche skoene med et par svarte jeans, en varm vinterjakke og blå vanter. Det stilige designet og den herlige fargen gjør disse bootsene til et perfekt valg, uansett anledning.

Stell skoene dineDersom du tar godt vare på de nye skoene dine, holder de lenger. Helly Hansen W Othilia Deep Blue kan du impregnere når de er nye, så får de et beskyttende ytterlag. Siden bootsene er av skinn, finnes det mange gode skopleieprodukter å velge blant.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30787 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×