Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 00:50:01
Björn Borg
Björn Borg
Wendy High Fur Light Grey
957 kr
(1 197 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

48015-01

Björn Borg Wendy High Fur Light GreyBjörn Borg Wendy High Fur Light Grey er en perfekt høst- og vinterstøvlett i et stilig og sporty design. Björn Borg er en merkevare som gang på gang leverer trendy, sporty komfortable kvalitetsklær og -sko. Wendy High er intet unntak. Selv på de kjøligste vinterdagene holder disse skoene garantert føttene dine varme.

Sneakers i lærI Björn Borg Wendy har de tatt komforten og passformen til en sneaker og kombinert den med motstandsdyktigheten, slitestyrken og kvaliteten til en støvlett. Wendy er laget av ekte brunt lær og har et varmt fôr som ser ut som ull. Gummisålen gir deg like behagelig demping som et par komfortable sneakers. Med stilige detaljer, som en annerledes snøring, skiller skoene seg ut fra mengden!

Tøffe til jeansKule sneakers passer til nesten alt, men dessverre blir de ofte litt for kalde om høsten og gjennom vinteren. Det gjør imidlertid ikke Wendy. Björn Borg Wendy kan brukes store deler av året, og du kombinerer dem best sammen med slitte jeans, en fin genser og vinterjakke.

Tannbørste og shampoDet høres nesten ut som om vi pakker en koffert, men vi snakker nå om pleie og rengjøring av Björn Borg Wendy-skoene dine. Dersom de blir skitne, kan du forsiktig fjerne smussen med en tannbørste eller en myk skobørste. Det finnes også gode rengjøringsshampoer for sko som kan brukes.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

J
Jessica Bladh
Oversette
J
Julia
Oversette

30484 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK