Wildflower
Wildflower
Olympia

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Wildflower Olympia

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

20871-00

Wildflower OlympiaFor deg som ønsker å være utendørs på selv de kjøligste dagene, er Wildflower Olympia utvilsomt et godt valg. De stilige skoene er laget av myk mokka og har også et varmt fôr av syntetisk pels som gjør det komfortabelt for føttene. Disse skoene har også en spesiell type snøring, der du enkelt kan ta av og på skoene enten ved å løsne eller stramme til snøringen. Den mattsorte fargen fra det mokkaen gjør at skoene passer sammen med mange ulike typer stiler. Wildflower Olympia har et ganske grovt og tøft utseende som passer perfekt om vinteren. Unn deg selv et par komfortable vinterstøvletter med et unikt design allerede i dag!

Semsket skinn – et materiale som beskytter deg mot væretMokka er ikke bare et pent materiale som ofte brukes for å gi skoene et matt utseende. Det har ikke et så formelt preg som lær, og det føles også noe mykere. Dette er med på å gi skoene en helt spesiell karakter. Mokka er også veldig slitesterkt, spesielt dersom du tar vare på skoene dine på en god måte. I tillegg til mokka finner du også solide såler på disse skoene. Sålene sørger for å beskytte deg mot kulde fra bakken og har også en riflet overflate som gir deg godt fotfeste. Dette gjør at Wildflower Olympia er en perfekt sko til bruk hele høsten og vinteren.

Gode hverdagssko som varmer og beskytterWildflower Olympia er sko som er laget for å gjøre hverdagen din mer komfortabel. Dersom du ofte er kald eller har ømme føtter, bør du definitivt prøve et par Wildflower-støvletter. Den vakre mattsorte fargen passer fint til mange ulike stiler. Kombiner skoene med fine jeans eller bukser. Når vinteren står på og snøen begynner å legge seg, kommer du raskt til å forstå hvorfor disse skoene er så populære.

Ta vare på mokkaskoene dineDet er ikke like enkelt å pleie sko i mokka som det er å pleie sko i lær. Dette er fordi mokka ikke har en utside som er like enkel å rengjøre. For å vedlikeholde skoene dine i mokka skal du først og fremst sørge for å børste bort smuss og lignende ved hjelp av en børste spesiallaget for bruk på mokka. Pass på at du ikke bruker en børste som tidligere har hatt skokrem for lær på seg, da dette kan skade det mokkaen. Bruk i stedet en fuktig klut. Dersom du får flekker på skoene, finnes det spesielle såper og shampoer du kan bruke for å fjerne disse. Dersom du tar vare på skoene dine, varer de mye lenger.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×