Tretorn
Tretorn - Wings Neo Black
Tretorn - Wings Neo Black
Tretorn - Wings Neo Black
3D
Tretorn
Wings Neo Black
597 kr
(747 kr)
inkl. mva
Loading...
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Varmeforet, Vanntett

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3,5 cm

Skafthøyde :

20,5 cm

Skaftvidde:

33 cm

Merke:

Artikelnummer:

22943-00

Tretorn Wings Neo BlackNavnet Wings passer godt på disse gummistøvlene fra Tretorn. Hvorfor det? Jo, det er fordi skaftet kan brettes ned, som en "vinge", og dette gir deg mer bevegelsesfrihet i støvlene dine. Dette er virkelig gummistøvler som tar regntett skotøy til et helt nytt nivå, med sine smarte funksjoner og designideer.

Smarte funksjonerStøvelen er isolert med neopren, og den tåler dermed minusgrader helt ned til -10 grader celsius. Hele skoen er vanntett, både såle og skaft. Den kraftige sålen gir deg et godt grep, og den lille hempen ved skaftets kant forenkler av- og påtagning.

Nyskapende designGummistøvler er for mange noe traust og uforanderlig, men med denne modellen har Tretorn fått til noe nytt. Merkevaren passer for deg som er glad i klassisk design og kvalitet med en svensk signatur. Når du kjøper støvler fra Tretorn, kan du helt enkelt føle deg trygg på at du får kvalitet, og skotøyet er laget for å vare – lenge. Disse støvlene er middels høye, med en skafthøyde på 20,5 cm.

Verdt å huske på!Gummistøvler har godt av å plasseres på et mørkt og tørt sted når de ikke er i bruk, dette forlenger deres holdbarhet. For å fjerne smuss kan du bare tørke over støvlene med en fuktig klut. Har de blitt våte innenfra, anbefales lufttørking og å legge avispapir oppi – dette tiltrekker seg fukten effektivt.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27564 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×