Nike
Nike - Wmns Air Force 1 '07 White/White
Nike - Wmns Air Force 1 '07 White/White
Nike - Wmns Air Force 1 '07 White/White
3D

Brukerbilder

Nike
Wmns Air Force 1 '07 White/White
897 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

54156-01

Nike Wmns Air Force 1 '07 White/WhiteNike har gjennom flere år laget stilige og komfortable sportssko til mange ulike idretter. I dag er Nike etablert som en av de største skoprodusentene i verden, og de har en rekke fine og stilrene skomodeller til både menn og kvinner. Nike Air Force 1 '07 er en av de mest populære skomodellene fra Nike, og ved å se på designet er det enkelt å forstå hvorfor. Nike Air Force 1 ble allerede i 1982 lansert som basketsko, akkurat som mange andre av verdens mest populære skomodeller. Skoene er kjennetegnet av den lille medaljongen som sitter nederst på snøringen. Den opprinnelige skomodellen gikk ut av markedet noen år etter introduksjonen, men har stadig kommet tilbake i ulike varianter. Nike Air Force 1 '07 er en versjon av den originale modellen og ble lansert i sammenheng med feiringen av 25-årsjubileumet for den opprinnelige modellen. Akkurat modellen Nike Wmns Air Force 1 '07 er utviklet med kvinner i tankene. Designet er det samme som på herremodellen, men passformen er noe annerledes. De klokkerene hvite skoene er likevel av samme høye klasse, og utseendet er like tidløst vakkert som alltid. Om du er på jakt etter et par stilige sneakers til våren og sommeren, så er Nike Air Force 1 '07 et svært bra alternativ for deg.

Ulike materialer og komprimert luft i sålenDisse sneakersene består av flere ulike typer materialer. Oversiden av skoene er laget i lær, noe som er med på å gi skoene det stilige og stilrene utseendet. Innvendig i skoene finner du et komfortabelt fôr og en myk innersåle. Fôret og innersålen er laget av tekstil. Yttersålen er laget i gummi og utstyrt med Nikes patenterte Nike Air-funksjon. Det innebærer at det er komprimert luft inne i sålen som er med på å dempe støt når du bruker skoene. Dette fører til at skoene er ekstra komfortable å bruke.

Fine og stilreneNike Air Force 1 er behagelige sko som du uten problemer kan kombinere med en rekke ulike klesstiler. De passer like bra å bruke på basketbanen som på treningssenteret, på arbeidet, på skolen eller til fest. Fordi de holder bra på varmen, kan du også bruke dem selv om det begynner å bli litt kjølig i luften.

Hvite sko er avhengig av ordentlig pleieHvite sko er veldig stilige, men kan enkelt bli skitne. For å holde skoene rene og friske bør du pleie skoene dine regelmessig. Bruk en fuktig klut for å ta bort smuss og lignende så fort det oppstår. Du kan også bruke en impregneringsspray for å gi forbedret beskyttelse mot både regn og smuss.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
V
Victoria

Disse skoene kjøpte jeg midt i sommerferien 2015. Jeg brukte de vær dag helt siden jeg fikk de i posten! De er så utrolig fine i utseendet, men samtidig kjempegode å gå på. Dette er virkelig sko som anbefales. Vet det er mange som har dem, men for de som ikke har de, anbefaler jeg på det sterkeste å gjøre det!

 · Svar · 
E
Eirin

Den absolutte hverdagssko, passer til det meste! Jeg bruker de til treningsklær(før trening), til enkle hverdagskjoler, joggebukse og vanlig klær, de er like kule til alt. Lurer aldri lenge på hvilke sko jeg skal ta på meg. De er hvite som gjør at de lyser opp og gir outfiten deg perfekte finish. De er gode å gå i, demper godt uten å ha joggesko-looken! De kuleste skoa jeg har hatt på lenge, anbefales. Prisen er verdt det, og det beste er at de er på salg akkurat nå-det beste kuppet du kan gjøre på denne månedens shopping! Jeg synes de var litt store i størrelsen, så ikke bestill en større størrelse enn du pleier. Løp og kjøp!

 · Svar · 
O
Oda

Etter å ha gått med vans og converse hele livet bestemte jeg meg for å prøve noe annet, og jeg takker Gud for at jeg gjorde det. Disse er fantastiske å gå i, sitter fantastisk og ser utrolig pene ut. De er de beste skoene jeg noen gang har hatt! Men etter 2 måneder med bruk (der jeg har elsket hvert minutt av de) tok jeg på meg skoen med en stor ullsokk på, noe som gjorde at ryggen bak ankelen ble revet nedover og har laget en bulk bak i Helen min slik at jeg får intense gnagsår og ikke kan bruke de mer... Men det var min egen feil, for nå er jeg i sorg og på leting etter nye, vakre Nikes.

 · Svar · 
N
Norie H. Andersen

Har dere denne i str 36?

 · Svar · 
J
Johan, Footway

Hei Norie! :slight_smile:

Det kommer in fler i str 36 i början av oktober :smiley:

 · Svar · 
E
Edna

Hvorfor er disse 50 kr billigere her -->https://www.footway.no/air-force-1-low-white.html

 · Svar · 
M
Malin, Footway

Hej Edna,

Vad roligt att du har hittat till våran skobutik :slight_smile:
Det är ingen skillnad på skorna förutom att ena är dammodell och andra herrmodell. Ha det gott!

 · Svar · 
A
Anne

Hva er forskjellen på Nike air force 1 til store barn og Nike air force 1 07?

 · Svar · 
C
Caroline, Footway

Heisann :slight_smile:
Det som er forskjell på dem er passformen egentligen :slight_smile: Barn skoene er alltid anpassade etter en barnfot :slight_smile:

 · Svar · 

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×