Nike
Nike
Wmns Air Huarache Run Prnt Purple Smoke/Purple Smoke-Sail

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Nike Wmns Air Huarache Run Prnt Purple Smoke/Purple Smoke-Sail

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

57155-00

Nike Air huarache Run – en moderne klassikerNike Air Huarache vil for alltid være en klassiker, men som alle andre ting går også denne skoen gjennom forandringer. Dette ser vi tydelig med Nike Air Huarache Run Print, som i fargen Purple Smoke er en lekker og feminin utgave av den tradisjonelle Huarache. Denne unike fargen er meget populær og vanskelig å overse, og skoen sitter som et skudd på foten! Materialet gir ultralette sko, og med Dynamic Fit-sleeve rundt foten og ankelen får du økt komfort og støtte. Og med den anatomiske Phylon-sålen supplert med Air-Soles foran holder skoene deg aktiv hele dagen. Nike Air Huarache Run keeps you on your toes!

Krokodilla på lillaMed en oppdatert grafikk har Nike Huarache laget en sko som er vanskelig å overse, og med et mønster som ved første øyekast ser ut som krokodilleskinn! For det hjelper ikke om skoene får deg til å hoppe høyest eller løpe raskest hvis de ikke er pene å se på. Den frekke konstruksjonen og den duse, lilla fargen står som en frisk kontrast til den hvite sålen. Skoen har mange av Nike Huaraches originale egenskaper, og med det spreke utseende er Nike Air Huarache Run i Purple Smoke blitt en favoritt hos mange! Så klikk hjem disse skoene fra Footway i dag!

Ta vare på favorittskoene dineMed regelmessig pleie kan du holde skoene dine pene lenger, og du kommer langt med litt varmt vann, såpe og en gammel tannbørste – eller en svamp eller klut. Bare tørk bort uvelkomne flekker, og så børster du forsiktig over de forskjellige partiene på skoen. Husk også å vaske skoene på undersiden, da det berømte Waffle-mønsteret på sålen gjør at jord og smuss lett fester seg i sporene. Visste du forresten av en av Nikes grunnleggere, Bill Bowerman, oppfant dette mønsteret ved hjelp av konas vaffeljern?

If you`ve got it – flaut it!Denne skoen har virkelig et stort anvendelsesområde, men uansett om du bruker den til trening eller til hverdags, fortjener den å vises! Den tykke, hvite gummisålen med sitt karakteristiske preg og hvite prikker skaper en herlig kontrast til lillafargen på skoens øvre del. Du kan bruke disse skoene selv om du sykler, går, jobber eller løper, rett og slett fordi det er de lekreste og mest behagelige skoene du eier. Match skoene til kjole, jeans, skjørt eller shorts – flotte er de uansett!
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×