Nike
Nike
Wmns Air Max Muse Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn, Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

53030-00

Nike Wmns Air Max Muse Black/h2>

Nike Air Max er en klassisk sko fra 1987. Den har blitt kjent som den første skoen som noensinne har hatt et tomrom i sålen fylt med luft – derav navnet. Skoen er i dag ikonisk og brukes av kjendiser verden over.Materialer og mer teknisk informasjonYttermateriale i tøy med detaljer av mokka, såle av gummi.

Match skoen med antrekket dittSkoen kan matches med de fleste stiler og fungerer som en umiddelbar positiv effekt på humøret. Den er både klassisk og trendy på én gang! Bruk dem med et par jeans og en t-skjorte for en avslappet og sporty look, eller en noe mer lettkledd outfit om sommeren. Også i de kaldere delene av året kan skoen fint brukes sammen med en jakke eller kåpe. Et par av disse skoene gir umiddelbart et ansiktsløft til hele antrekket ditt!

VedlikeholdDisse finingene er ikke noe man vil kvitte seg med, for å si det sånn é derfor er det viktig å stelle dem fint fra dag 1, slik at man kan ha dem lenge. Mokka har godt av å rengjøres regelmessig og å smøres inn med en spesiell krem for mokkasko. Ellers er skoene lettstelte, siden overdelen hovedsakelig består av tøy. Hiv på deg godskoene og stikk ut og nyt følelsen!
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

29658 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×