Nike
Nike
Wmns Nike Air Max Muse Print Black-White

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Nike Wmns Nike Air Max Muse Print Black-White

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær , Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

50893-00

Nike Wmns Nike Air Max Muse Print Black-WhiteDisse skoene fra Nike er en del av deres samling av joggesko. De har en lett vekt og er utviklet for å la foten få puste og ventileres når du løper. På den måten blir føttene ikke for varme eller klamme når du løper eller går lenge. Skoene er laget både av lær og syntetisk materiale.

Alltid gode joggesko bra NikeDet er få merker som leverer like gode joggesko som Nike gjør med jevne mellomrom. Disse skoene bygger på merkets Air-støtdemping, som du kan finne på hælen av skoen. Overdelen er laget i både lær og tekstil. Denne modellen har et stilig mønster i svart, hvitt og grått.

Hverdagslige joggeskoLøpeskoene fra Nike passer like bra til joggeturen som på kontoret. Det enkle og stilrene designet gjør at du fint kan matche skoene med helt vanlige jeans og få et fint utseende. De passer også bra til et fint skjørt eller kjole om sommeren.

Tips til behandling for sko med ulike materialerDisse skoene er laget av både tekstil og lær. Det innebærer at du ikke kan bruke samme skoprodukt på hele skoen. Du kan derimot bruke litt lunkent vann for å vaske skoene uansett materiale. Med litt mild såpeløsning kan du også få bort eventuelle flekker på en enkel måte.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×