Nike
Nike
Wmns Nike Air Max Thea Black/Wolf Grey-Anthrct-White

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Løpesko

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær , Syntet, Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

24628-03
Nike

Diskusjon

Utrolig kule sko, har de selv og bruker de både til løping & til hverdags. Skoene er litt små i størrelsen, men det går fint. Er selv en 39 og bestilte 39, og det gikk helt fint, måtte bare gå de litt til. Alt i alt elsker jeg skoene og angrer ikke på at jeg kjøpte de

Svare

Det er sant at de er litt små i størrelsen, men det er bare en bagatell. Skoene er fine å se på, gode å gå i og lette på foten. De egner seg til trening like godt som til hverdagsbruk, og jeg har også hørt fysioterapeuter som anbefaler disse skoene.

Svare

De e kjempe begagelige å gå med det:)hvis jeg skal kjøpe nye, så blir det disse flotte skoene:)

Svare

Disse er både de fineste og mest behagelige joggeskoene jeg noen gang har eid, og dette sier jeg ikke for å overdrive. Jeg har hatt de i over ett år nå, og de ser fortsatt ganske nye ut. Uansett hvor jeg går, er det som oftest noen som kommenterer skoene mine. De er behagelige å gå med, uansett om du er ute og farter hele dagen. Mine favorittsko fra Nike!

Svare

Elsker disse!! De er utrolig behagelige å gå i. Bruker de for det meste når jeg er på skolen og har ikke opplevd å bli sliten eller fått vondt i føttene sammelignet med mange andre sko! Et pluss er at de får foten til å se litt mindre ut, har fått komplementere for mine søte føtter i disse skoene! Anbefales

Svare

De ser helt fantastisk ut.tenkte å bestille meg sånne .

Svare

Disse såg helt fantastiske ut…Både til løping, gåing, fritid rett og slett alt

Svare

Har ikke sko'ene selv, men en venn av meg har dem. De er utrolig kule og kan både brukes til løpesko og hverdags sko. Forresten så ser de utrolig bra ut med Boyfriend jeans

Svare

De er så bra at jeg bare måtte ha. Det parret er så flott, og de gjør meg godt. Flere par hadde vært bra, og gjort meg veldig glad. Jeg har ikke så mye penger, så det hadde passa bra. Jeg driver å sparer, men det er ikke lett. Flere av deres fine sko har jeg sett og det gjør det ikke lett.

Svare

Disse er fantastiske! Før jeg fikk disse, fikk jeg masse vondt i føttene etter å ha gått masse. Nå får jeg aldri det lenger. De er utrolig gode å gå i, og springe i. De er og veldig behagelige på foten, og har en veldig fin fasong. Jeg går med de overalt. På skolen, butikken, fjellet, byen, overalt. Jeg elsker disse skoene og kunne ikke blitt mer fornøyd. Virkelig verdt det, og anbefales på det sterkeste!

Svare

I dont like them, i love them!

Svare

Jeg kjøpte disse skoene, og de er helt fantastiske. De ser veldig bra ut og er en veldig gode og behagelige å gå med. Jeg syns sålene har relativ god demping, men det er ingen løpesko. Skoene er litt små i størrelsen, og selv måtte jeg gå opp en størrelse. Har hørt flere som har sagt det samme… Men dette er noen sko jeg virkelig anbefaler :))

Svare

Er utrolig fornøyd med kjøpet av disse skoene! Skoene er ganske smale, så hvis du er ganske bred fot så ville jeg ha valgt en str større enn normalt.

Svare

Utrolig fine og behagelige å ha på. Anbefales!!

Svare

Nydelige sko, men altfor små! Kjøpte en størrelse større etter å ha lest flere anmeldelser. Fremdeles for små!! Burde gå opp 2 størrelser på disse skoene. Joggesko skal være digge, men dessverre er de ikke det.

Svare

Veldig små i str, bestilte 0,5 str større, men de var alt for små. Ellers veldig fine.

Svare

Elsker disse skoene! Bruker dem HELE tiden og de sitter perfekt. Anbefaler på det varmeste.

Svare

Får dere inn disse i 39 snart?

Svare
Jeanett, Footway

Denne kommer dessverre ikke inn igjen.

Eldre enn 3 måneder

Disse er super duper, elsker hvor lett det føles å gå. Også er det ingen som kan si noe på utseende

Svare

behagelige på foten, og har en veldig fin fasong. Jeg går med de overalt. På skolen, butikken, fjellet, byen, overalt. Jeg elsker disse skoene og kunne ikke blitt mer fornøyd. Virkelig verdt det, og anbefales på det sterkeste!

Svare
Vis mer
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

30550 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×