Nike
Nike
Wmns Nike Free 5.0 Black/Volt-Hyper Pink-Anthrct

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Nike Wmns Nike Free 5.0 Black/Volt-Hyper Pink-Anthrct

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Løpesko

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

25300-03

Nike Wmns Nike Free 5.0 Black/Volt-Hyper Pink-AnthrctIngen kan komme i nærheten av å kjempe mot Nike når det kommer til kombinasjonen av behagelige og stilige joggesko. Med Free 5.0 viser Nike igjen hvorfor skoene deres er så populære. Joggeskoene er perfekte både for hverdag og sport med sin utrolig lette såle, behagelige overflate og vinnende design.

Frihet på føtteneSett sammen følelsen av å løpe barbent rundt med stabiliteten og støtten fra et par joggesko, så har du disse skoene. For å gi deg en mer fleksibel følelse har Nike utviklet sålen videre og skåret den i et helt spesielt mønster. Det gjør at foten får et naturlig og behagelig steg.

Farger som metter ditt begjærSkoene finnes i en rekke fargekombinasjoner, noe som gjør det lett å finne det som passer din personlighet. Akkurat denne modellen kommer med sort mesh og detaljer i gult og en rosa såle. Velg en fargekombinasjon som du enkelt kan matche til i din klesstil, eller vær litt vågal og bryt fullstendig. La sinnet være like fritt som tærne der de lufter seg i den brede fronten.

Ta vare på Nike-skoene dineIkke vask skoene i vaskemaskin eller med for varmt vann, men bruk et skorengjøringsprodukt når du rengjør meshen. Husk å ta ut innersålene, og unngå vaskemaskinen eller for varmt vann.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×