Nike
Nike - Wmns Nike Kaishi Black
Nike - Wmns Nike Kaishi Black
Nike - Wmns Nike Kaishi Black
3D
Nike
Wmns Nike Kaishi Black
747 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

48705-02

Nike Wmns Nike Kaishi BlackPrester maksimalt på neste treningsøkt med et par Nike Wmns Nike Kaishi Black. Disse fine sportsskoene fra Nike har mange smarte egenskaper og funksjoner. Kaishi er en skomodell som hjelper deg med å nå nye mål.

Atletiske funksjonerNike Wmns Nike Kaishi Black er produsert av et motstandsdyktig tekstilmateriale som, takket være meshpanelene, gir deg maksimalt med ventilasjon. En god luftgjennomstrømming er alfa og omega for at føttene skal holde seg tørre og svale under treningen. Sålen gir en svært god støtdemping hver gang du setter foten ned. At skoene dessuten veier ekstremt lite, er et stort pluss.

Beste NikeNike er manges førstevalg når det kommer til nettopp sportssko, og vi skjønner hvorfor. Nike Wmns Nike Kaishi Black har alle egenskaper som en sportssko bør ha – den er stabil, lett og gir godt med støtte samtidig som den er ventilerende. Skoens pene og stilrene design gjør at den passer godt til både treningsklær og vanlige klær.

Luft ut skoene etter brukFor at Nike Wmns Nike Kaishi Black skal være freshe så lenge som mulig, er det viktig at du alltid lufter ut skoene etter treningen. Ta gjerne ut innersålen og sett skoene ut i frisk luft en stund, så kommer de kjapt til å bli friskere.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
E
Elise

Favorittsko! Sitter veldig bra på og er behagelig å gå med over lengre tid. Anbefaler å ta 1 1/2 størrelse større i Nike sko :wink:

 · Svar · 

29351 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×