Hunter
Hunter
Women's Original Short Black
877 kr
(1 097 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Hunter oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2531 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Grå, Svart

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

24 cm

Skaftvidde:

36 cm

Merke:

Artikelnummer:

48414-00

Hunter Women’s Original BlackHunter er uten tvil et av våre mest populære varemerker for nettopp gummistøvler, og selskapet har en mildt sagt lang historie. Allerede på midten av 1800-tallet ble den første fabrikken åpnet. Hunter benytter seg av holdbar naturgummi og har en god følelse for design og passform.

Elsk regnet!Det er lett å bli glad i regnet med et par Hunter Women’s Original Black-støvler. Det fine og klassiske designet er lett å kombinere med ulike klær. Støvlene består av naturgummi og har en dekorativ og anvendelig spenne over leggen.

Behagelig og pentMed et par Hunter Women’s Original-støvler har du alltid et godt valg for regnfylte dager. Disse flotte gummistøvlene kan du bruke til et par tettsittende jeans eller til en fin kjole. Den svarte gummien passer perfekt å matche med helsvart eller med andre farger.

Naturgummi – et lettstelt materialeMed et par Hunter Women’s Original Black trenger du ikke å legge mye tid i vedlikehold. Støvlene skyller du raskt av, eller du tørker dem rene med en klut etter behov. Med tiden vil det trenge frem vokspartikler fra gummien. Dette er helt naturlig og kan enkelt tørkes bort med en klut.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

I
Ina Austrud
A
Alicia, Footway

Omkretsen er 36 cm. :smiley:

0
D
Danijela
Caroline, Footway

Hei hei :slight_smile:
Du ska valge din vanlige störrelse, 37 :slight_smile: Enligt din fotlengde så kan du nok ha en störrelse 38 og :slight_smile:

0
T
Torunn m

28117 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK