Hunter
Hunter - Women's Original Tall Gloss Black
Hunter - Women's Original Tall Gloss Black
Hunter - Women's Original Tall Gloss Black
3D

Brukerbilder

Hunter
Women's Original Tall Gloss Black
917 kr
(1 147 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

41 cm

Skaftvidde:

40 cm

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

48409-00

Hunter Women’s Original Tall Gloss BlackMerket Hunter er fra England og er kjent for sine kledelige kvalitetsstøvler. Hunter Women’s Original Tall Gloss Black er et par skinnende og høye støvler for damer som ønsker å holde stilen, selv når regnet pøser ned.

Naturgummi og naturlig eleganse


Denne støvelen er veldig populær, og dette er mye på grunn av det vakre designet. På denne støvelen kommer den naturlige elegansen spesielt til sin rett, siden gummien er behandlet så den ser skinnende blank ut. På toppen finnes den velkjente spennen som gjør at du kan stramme støvelen til leggen.

Kort og godt velkledd


Når du tar på deg disse støvlene, får du ikke bare beskyttelse for regn og søle, du får også et par stilige støvler på føttene. Dette gjør at du vil se både kul og velkledd ut samtidig som du holder deg varm og tørr på føttene. Du kan fint også bruke støvlene når det ikke regner, siden designet er tidløst og klassisk. Kombiner støvlene med et par stramme mørke bukser, og du er klar for verden.

Behandling av Hunter-støvlene dineStøvlene fra Hunter er laget i naturgummi, og det kan derfor hende at noe av voksen i gummien siver ut til utsiden. Dette er helt naturlig og lett å ta bort dersom du ønsker det. Med et tilpasset skoprodukt fra Hunter gjør du dette på null komma niks.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28389 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×