29.05.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Hunter
Hunter
Women's Original Tall Gloss Black
917 kr
(1 147 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Hunter oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2531 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

41 cm

Skaftvidde:

40 cm

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

48409-00

Hunter Women’s Original Tall Gloss BlackMerket Hunter er fra England og er kjent for sine kledelige kvalitetsstøvler. Hunter Women’s Original Tall Gloss Black er et par skinnende og høye støvler for damer som ønsker å holde stilen, selv når regnet pøser ned.

Naturgummi og naturlig eleganse


Denne støvelen er veldig populær, og dette er mye på grunn av det vakre designet. På denne støvelen kommer den naturlige elegansen spesielt til sin rett, siden gummien er behandlet så den ser skinnende blank ut. På toppen finnes den velkjente spennen som gjør at du kan stramme støvelen til leggen.

Kort og godt velkledd


Når du tar på deg disse støvlene, får du ikke bare beskyttelse for regn og søle, du får også et par stilige støvler på føttene. Dette gjør at du vil se både kul og velkledd ut samtidig som du holder deg varm og tørr på føttene. Du kan fint også bruke støvlene når det ikke regner, siden designet er tidløst og klassisk. Kombiner støvlene med et par stramme mørke bukser, og du er klar for verden.

Behandling av Hunter-støvlene dineStøvlene fra Hunter er laget i naturgummi, og det kan derfor hende at noe av voksen i gummien siver ut til utsiden. Dette er helt naturlig og lett å ta bort dersom du ønsker det. Med et tilpasset skoprodukt fra Hunter gjør du dette på null komma niks.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

T
Tilda
Oversette
R
RiddarPeter
Oversette
L
lars
Oversette
Vis flere innlegg

28786 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK