Reebok
Reebok
Work N Cushion 3.0 White/Steel
547 kr
inkl. mva

Kunde Data

Reebok oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2120 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Hvit

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60046-49

Reebok


Som datterselskapet til adidas har vi aldri hatt grunn til å tvile på Reebok, og med disse skoene beviser de at de har forstått alt deres moderselskap har lært dem. Dette paret har alt, inkludert memory-teknologi i sålen og en ytre støtdempende gummisåle. Reebok har definitivt vokst opp.

Work N Cushion 3.0


den helhvite fargepaletten, har skoene en spennende dybde takket være sine mange lag. Den tykke og solide sålen sørger for et trygt grep, selv på våte og oljete underlag. De vil ikke la deg skli, dermed basta! Og likevel, på tross av denne solide sålen, veier ikke skoene mer enn 343 gram.

White/Steel


Disse hvite skoene vil skinne og ta full oppmerksomhet hvis du matcher dem med et par med svarte skinny jeans. Ønsker du en mykere look? Bruk dem med en avslappet sommerkjole og merk hvordan alles øyne vil hvile på deg. Disse skoene er her for å vise seg frem!

Hvitt som kritt!


Her har du et magisk knep for å friske opp hvitfargen: bland et glass med vann med fem spiseskjeer med bakepulver og 1-2 spiseskjeer oppvasksåpe. Påfør blandingen forsiktig på skoen og tørk det vekk med litt papir. Etterpå kan du rense sålen med litt neglelakkfjerner og vaske skolissene i vaskemaskinen og voilà! Skoene dine er som nye!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

J
Jw

Innlegg på andre språk

P
Piotr Tomaszczenik
Oversette

28613 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK