Rieker
Rieker - Y0422-00 Black
Rieker - Y0422-00 Black
Rieker - Y0422-00 Black
3D
Rieker
Y0422-00 Black
797 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

4,5 cm

Skafthøyde :

21,5 cm

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

48581-00

Rieker Y0422-00 BlackHer er et par fine støvler med varm fôring fra Rieker. Rieker Y0422-00 Black er en komfortabel sko som passer utmerket for høsten og vinteren når du ønsker å holde deg varm på føttene. Takket være høyden på støvlene vil også leggene holdes varme. Med vakre detaljer som fine sømmer, snøring som går helt opp og en lav hæl blir disse støvlene både elegante og allsidige på én gang. Svart er en veldig populær farge som passer til de fleste fargekombinasjoner og plagg. Støvlene har en såle med kraftige mønstre som gir et godt grep, også på ujevne underlag.

Fine støvler i imitert skinnHvis du ikke ønsker å bruke skinnsko, er disse høststøvlene fra Rieker et godt alternativ. Støvlene er laget av førsteklasses imitert skinn og ser helt ekte ut. Materialet er motstandsdyktig og tåler vann til en viss grad. Fôret på innsiden kjennes ut som pels og er mykt og behagelig på føttene. Foran skoene har de lang snøring som går helt opp, og dette gir skoene et elegant utseende. Men du behøver ikke å knyte opp støvlene helt hver gang du tar av og på skoene. På innsiden av støvlene er det en lang glidelås som gjør det raskt og enkelt.

Tidløst skotøy til kalde dagerDet som er ekstra fint med slike støvler er at de kjennes både eksklusive og stilrene ut. Den svarte fargen går kjempefint sammen med et helsvart antrekk eller et egenkomponert antrekk med forskjellige farger, mønstre og materialer. Hvis du ønsker et tips om hva du kan bruke sammen med støvlene, kan du matche dine Rieker høststøvler med noen svarte skinny jeans, en hvit skjorte og en god og varm høstkåpe. Fint, enkelt og stilrent på én og samme gang. Bruk gjerne iøynefallende accessorier, kanskje en håndveske eller en fin hatt?

Støvlene med langvarig kvalitetÅ ta godt vare på høstskoene dine er en god vane det er lurt å skaffe seg. Skoene kan holde seg i mange år hvis du er nøye med å vaske dem og bruker gode produkter til skobeskyttelsen. Ettersom disse støvlene fra Rieker er laget av syntetisk skinn, kan du vaske vekk eventuelle flekker med en fuktig klut. Vi anbefaler at du forsøker å vaske vekk flekkene så fort de har oppstått. Til vanskeligere flekker kan du forsiktig forsøke å vaske dem vekk med en såpeløsning. Deretter tørker du dem med et tørt håndkle og setter skoene til tørk. Har skoene blitt brukt mye, kan det være lurt å bytte ut innersålen. På den måten kan skoene føles som nye igjen.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×