Rieker
Rieker
Y9604-00 Schwarz

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Rieker Y9604-00 Schwarz

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52178-00

Rieker Y9604-00 SchwarzNår høsten og vinteren gjør sitt inntog, er det greit å være forberedt. Unngå kalde føtter ved å bruke et par lekre Rieker Y9604-00 Schwarz. Disse trendy bootsene har høyt skaft, og dette varmer godt langt oppover beina. Den fine fargen og materialvalget gjør skoene til en nødvendighet!

Solide skoHøst- og vinterboots som disse holder høy kvalitet, selv om de ikke er produserte i ekte skinn. Rieker Schwarz er produsert av skinnimitasjon og ullimitasjon. Skoenes yttersåle har en kraftig og dyp mønsterstruktur som gir deg et bedre grep, også når underlaget er glatt.

Stilrene boots til hverdags og festKle deg godt og varmt og vær samtidig feiende flott. Rieker Y9604-00 Schwarz
er et par stilrene og klassiske boots i et elegant design som fungerer til all slags bruk. Ha dem på til hverdags med et par slitte jeans, en varm høstkåpe og en lue. Eller sett dem sammen med et langt skjørt for mer pyntede anledninger.

Stell syntetmaterialer riktigDet kan kanskje virke merkelig å pleie sko av syntetmaterialer, men det er det virkelig ikke. Rieker Y9604-00 Schwarz kan du enkelt rengjøre med en skobørste. Det finnes også god impregnering for skinnimitasjon, og dette gir skoene en god beskyttelse mot smuss og vann.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×