Sorel
Sorel
Yoot Pac TP NY1443-259 Mesquite

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Sorel Yoot Pac TP NY1443-259 Mesquite

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi, Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

23438-00

Sorel Yoot Pac TP NY1443-259 MesquiteSorel Yoot Pac TP NY1443-259 Mesquite er en svært avansert støvel til barn. Sorel er kjent for å lage smarte kvalitetsstøvler for vårt nordiske klima. Denne skoen har mange smarte funksjoner og er lagd av de beste materialer. La barna kose seg i all slags vær med gode klær og sko!

Vann og kulde – null stress!Å være utendørs er gøy uansett vær, men med feil sko kan dagen fort bli uutholdelig hvis skoene blir våte og kalde. Derfor er disse støvlene lagd med både lær og kraftig gummi. Gummien dekker hele foten og gjør støvlene vanntette, i tillegg er læret svært kraftig og solid og helt vannresistent. Ved hjelp av snøringen foran kan du justere størrelsen, og forsirkre deg om at støvlene sitter godt på barnas føtter.

Ut på turMed et par Sorel-støvler er barna alltid klare for nye eventyr i naturen. På høsten og vinteren, når været kan være både kaldt og vått, er Sorel Yoot Pac TP NY1443-259 Mesquite det perfekte valg. Den fine fargekombinasjonen Mesquite er stilren og passer fint med både jeans og regntøy.

Uttagbart fôrStøvler i denne kvaliteten trenger ikke mye vedlikehold, men det kan likevel være greit å få noen rengjøringstips. For at skoene skal holde seg fine og freshe, kan det være lurt å børste av dem en gang i blant. Hvis de har blitt svette eller fuktige inni, kan du enkelt ta ut hele innerfôret og vaske eller lufte det.
Vis mer.

Diskusjon

Jeg anbefaller alle som har barn og ungdom å kjøpe Sorel! De er varme og gode! Det er supert å kunne ta ut strømpen og tørrke ved behov...og vaske...! Jeg er førskolelærer og anbefaller Sorel til foreldre hvis de spør om sko som er bra for vintere...

Svare
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×