Sorel
Sorel
Youth Cumberland 010 Black
634 kr
(747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Sorel oppleves som normale i størrelsen i henhold til 5992 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi, Syntet

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

52919-00

Sorel Youth Cumberland 010 BlackSorel Youth Cumberland 010 Black er et par vinterstøvler i høy kvalitet med et fint og behagelig design. Sorel er et canadisk merke som fokuserer på å lage vinterklær og sko som skal tåle ekstrem kulde. Sorel Youth Cumberland 010 Black er et par varme og deilige barnestøvler som passer perfekt til bruk i vintermånedene.

Smarte materialerSorel Youth Cumberland er laget av slitesterk gummi som dekker hele foten. Dette er med på å gjøre at skoene ikke slipper inn noe vann, og føttene forblir varme og tørre. Selve skoene og skaftet er laget av et sterkt, syntetisk materiale som er vann- og smussavstøtende. Ved hjelp av lissene kan størrelsen enkelt justeres etter akkurat din fot.

Tidløse vintersko i smart designSorel Youth Cumberland er svarte vinterstøvler for barna. Skoene kan brukes i ekstrem kulde og snø, uten at føttene blir kalde eller våte. For lek i snøen i vintermånedene er dette skotøyet det perfekte valget. La barna kose seg så mye de kan i snøen med et par gode og varme Sorel Youth Cumberland-støvler.

Bevar kvaliteten og passformenSorel Youth Cumberland kan holde seg fine og i en god tilstand ved at du behandler skoene på riktig måte. Selve gummien og sålen kan du enkelt vaske rene med klut, vann og oppvaskmiddel. Det syntetiske materialet kan du forsiktig tørke rent med en fuktig klut.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

L
Liv
H
Huriye

Innlegg på andre språk

J
Johanna Österbladh
Oversette

28685 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK