Tiger of Sweden
Tiger of Sweden
Yvonne 55 Black Suede

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Tiger of Sweden Yvonne 55 Black Suede

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52688-00

Tiger of Sweden Yvonne 55 Black SuedeDet vestkystbaserte foretaket Tiger of Sweden er kjent for sine vakre klær og sko i skandinavisk design. Tiger of Sweden Yvonne 55 Black Suede er en stilren og tidløs høstsko i ekte semsket skinn. Det enkle designet og de rene linjene gjør skoene til en nødvendighet for høsten!

Herlig med høyere såleTiger of Sweden Yvonne 55 Black Suede er en herlig høstsko i Chelseamodell. Skoenes svarte, semskede skinn føles tidløst og nesten hypnotiserende. Skoene har en høyere såle, noe som er deilig siden det gir deg god støtdemping. Med strikker på skoenes sider får du raskt på deg skoene – en detalj som både er praktisk og dekorativ.

Skandinavisk design på sitt besteDet skandinaviske designet hos Tiger of Sweden Yvonne er utrolig stilrent og trendy. Skoene står bra for seg selv, samtidig som de enkelt matcher og passer til ulike stiler og antrekk. Man kan si at skoene gir deg alle muligheter til å være deg selv – en perfekt base å gå ut fra!

Ulike måter å vedlikeholde semsket skinn påSemsket skinn er den typen lær som du best tar vare på ved hjelp av en børste for nettopp semsket skinn. Børst forsiktig bort skitt og støv, slik at det ikke trenger inn i skinnets fibre. Du kan også bruke et spesielt viskelær for semsket skinn, som brukes til å fjerne flekker.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28548 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×