Kavat
Kavat
Yxhult XC White multi (zebra)

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Kavat Yxhult XC White multi (zebra)

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart, Mønstret

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

51770-01

Kavat Yxhult XC White Multi (Zebra)Kavat er kjente for å lage barnesko i høyeste kvalitet, spesielt når det kommer til komfort og design. Med Kavat Yxhult XC White Multi (Zebra) har merket laget er par gode vinterstøvler som barnet kan bruke hele vinteren uten problemer. Skoene er godt fôret og har gummisåler med mønster, noe som gir skoene et godt grep på glatte veier.

Barnesko i beste kvalitetDet svenske merket Kavat vet hvordan de skal gå frem for å lage de beste barneskoene. Disse støvlene er laget av et Cross Country-lær fra Europa. Det er et type lær som ikke trenger rengjøring like ofte som vanlige lærsko. Kavat Yxhult har også en stor åpning, noe som gjør det enkelt for deg å sette skoene på barnets føtter.

Komfortable vinterstøvlerNå kan du la barna leke og tulle uten å bli kald på føttene takket være Kavat Yxhult. Overdelen av skoene består at et tøft zebramønster som barna liker. Skotøyet passer like bra til vanlige bukser som de gjør til vinterbukser og kjeledresser.

Sko som er enkle å ta vare påEttersom Kavat Yxhult er laget av Cross Country-lær, så trenger de minimalt med pleie. Det holder at du pusser vekk skitt og lignende når du synes skoene begynner å bli skitne. Men det kan være lurt å bruke litt skofett hvis du merker at læret begynner å bli tørt. På den måten får du skoene til å vare i mange år.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28548 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×