Rieker
Rieker
Z0444-15 Uniform

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Rieker Z0444-15 Uniform

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

48604-00

Rieker Z0444-15 UniformRieker Z0444-15 Uniform er en stilren og vakker skomodell som egner seg utmerket til høst- og vinterbruk. Støvlene har en fin farge i mørkegrått og en dekorativ strikket kant. Med nydelig snøring foran og en spennende pløs er disse skoene virkelig noe for seg selv!

Varme sko i syntetisk materialeSyntetiske materialer brukes ofte til sko, og materialet har mange gode egenskaper. I Rieker Uniform minner det syntetiske materialet om ekte skinn med sin matte finish. Skoene har et varmt og godt fôr som holder føttene varme, selv om vinteren. Med en kraftig såle får du godt grep, selv på glattisen.

En vakker detalj til antrekketRieker Uniform er en nydelig høst- og vinterstøvel som minner mye om en militærstøvel. Den mørkegrå fargen passer perfekt til et par fine jeans og en høstkåpe. Hvis du bruker et strikket skjerf, kommer den strikkede kanten på skoene til å bli fremtredende, og du får en fin helhetslook.

Stell av syntetisk materialeRieker Uniform er laget av et syntetisk materiale som ligner skinn. Det finnes mange gode skopleieprodukter til nettopp skinnimitasjon – du kan for eksempel finne både impregnering og fett. Hold skoene rene og pene med en myk skobørste.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×