Rieker
Rieker
Z4213-25 Havanna

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Rieker Z4213-25 Havanna

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås, Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52176-00

Rieker Z4213-25 HavannaDersom du har høye krav til komfort, design og kvalitet og leter etter et par perfekte året-rundt-sko, kan disse skoene være et interessant alternativ. Rieker Z4213-25 Havanna er en populær skomodell fra det anerkjente varemerket Rieker. Rieker er kjent for skoenes fantastiske passform, sine gode skosåler og selvsagt det flotte designet. Havanna er en skomodell som bør stå på enhver skohylle. Skoene har et tøft og stilrent design som minner om en fin sneaker. Skoene er vatterte og passer utmerket for bruk om høsten og vinteren.

Supre skoOm du vil kunne føle deg bekvem hele dagen og samtidig føle deg fin, er valget av sko vesentlig. Havanna fra Rieker er en trendy skomodell som forener kvalitet, komfort, design og passform. Skoenes ytre er av syntetskinn, og dette holder en høy kvalitet og ser veldig ekte ut. Inni er skoene fôret med et mykt og ullignende materiale som holder føttene varme og gode, selv på de kaldeste dagene. Med en kraftig solid mønstret yttersåle i gummi får du et godt grep i både snø og slaps. Skoene tåler noe vann, men bør settes igjen hjemme når det er regnvær.

Kompletterer ditt antrekkÅ finne et par sko som kompletterer og forbedrer ditt antrekk, er det beste. Disse Havanna-skoene fra Rieker er enkle å matche med ulike klesstiler og plagg. Prøv å ha på skoene sammen med et par svarte strømpebukser, en kjole og en varm jakke. Skoene fungerer naturligvis også perfekt sammen med gode jeans, en varm polotrøye og fine accessoirer. Takket være skoenes dempede, dypbrune farge føles de litt mykere, og de kan enkelt kombineres med dempede fargeskalaer.

Pleie av skoene dineRieker Havanna holder høyeste kvalitet, men kan like fullt trenge litt stell og omtanke nå og da. Siden materialet er et skinnlignende syntetmateriale, er det viktig at du bruker skopleieprodukter for nettopp dette materialet. Det finnes mange bra produkter på markedet du kan bruke, for eksempel impregneringsspray for syntetsko. Ved flekker kan du prøve å ta disse bort med en fuktig klut. Unngå å skrubbe for hardt og behandle skoene varsomt. Dersom du kun bruker skoene i tørt vær, kommer levetiden deres til å forlenges betraktelig.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×