Rieker
Rieker
Z4213-45 Strombol

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Rieker Z4213-45 Strombol

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås, Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52177-00

Rieker Z4213-45 StrombolHer har du et par fantastiske sko som kan brukes store deler av året. Rieker Z4213-45 Strombol er en pen skomodell som minner om en vanlig sneaker. Skoene er imidlertid fôrede, slik at du kan bruke dem både høst, vinter og vår. Med førsteklasses imitasjonsskinn har skoene et stilrent ytre som går godt til mange ulike stiler.

Behagelige sko som holder varmenDet tyske varemerket Rieker vet virkelig hvordan man forener komfort, design og kvalitet uten at det koster skjorta. Z4213-45 Strombol er en populær skomodell som lages i syntetisk lær og har et innerfôr av fuskepels. Pelsen gir føttene en lun og deilig følelse, samt at den øker varmen i skoene.

Passer bra til jeans eller skjørtRieker Strombol er en stilren og klassisk skomodell som enkelt kan kombineres med diverse klesstiler. For et hverdagslig, men allikevel fint antrekk kan du matche skoene med et par stilige jeans, ei skjorte og en fin jakke. For finere anledninger kan du bruke svarte strømpebukser, en stilig kjole og ditt favorittilbehør.

Vedlikehold skoene godtSyntetiske materialer brukes ofte til nettopp sko. Materialet er holdbart, og i dag finnes det mengder av gode skopleieprodukter for nettopp syntetisk skinn. Før du impregnerer skoene, er det viktig at overflaten er helt ren. Bruk en myk børste for å få bort skitt eller liknende.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×