Rieker
Rieker
Z6774-14 Marina

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Rieker Z6774-14 Marina

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52186-00

Rieker Z6774-14 MarinaEn av de viktigste grunnene til at Rieker har lykkes med å bli så fremgangsrike, er deres modige og originale designvalg. De våger å skille seg ut og skape sko som er litt annerledes, men som samtidig holder høy kvalitet. Rieker Z6774-14 Marina er en fin skomodell med et originalt valg av skoskaft.

Syntetiske materialer gir unike fargerDisse skoene er i stor grad laget i syntetiske materialer. Det gjelder både læret og det myke fôret på skoskaftene, og dette gjør det mulig å skape sko som har litt andre farger enn de tradisjonelle lærfargene. Inni skoene finner du et varmende fôr som gjør at skoene føles varme og komfortable når du bruker dem.

For deg som våger å skille deg litt utMed disse skoene kan du enkelt skille deg ut fra mengden. Samtidig som de har et unikt design, har de også en evne til å passe inn, og de passer derfor bra til mange typer klesstiler. Akkurat disse skoene har en mørkeblå farge.

Kunstig skinn og pleieSyntetiske materialer trenger ikke å vedlikeholdes på samme måte som mange naturlige materialer. Det innebærer eksempelvis at du slipper å dra frem skovoksen og børsten hele tiden. Om skoene skulle bli skitne, er det tilstrekkelig at du bruker en fuktig klut eller et håndkle og deretter forsiktig vasker bort flekkene eller smussen.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28550 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×