Rieker
Rieker - Z7984-14 14 Ocean
Rieker - Z7984-14 14 Ocean
Rieker - Z7984-14 14 Ocean
3D
Rieker
Z7984-14 14 Ocean
647 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle, Syntet

Merke:

Artikelnummer:

60000-90

Rieker Z7984-14 14 Ocean


Rieker Ocean er en meget stilsikker støvlet for motebevisste kvinner. Denne fargerike høst- og vinterskoen vil utvilsomt lyse opp i mørke, regntunge kvelder. Praktisk og komfortabel er den også. For av ullstoff gjør den god og varm. Gummisålen beskytter mot væte og gir godt grep selv på sleipt føre. Kort og godt et stilsikkert valg for utfordrende værforhold.

Rieker er et historisk, europeisk sko-merke


Rieker har laget sko siden 1800-tallet. Det er den dag i dag et famileid foretak, etter fem generasjoner med stødig vekst. Selskapet ansetter i dag rundt 20 000 personer, og selger sine produkter via mer enn 9000 forskjellige butikker over store deler av Europa.
Rieker Ocean føyer seg altså inn i en lang rekke av kvalitets-sko fra denne velrennomerte produsenten.

Denne støvletten har varmt for


En stor fordel med Rieker Ocean er at du nyter godt av for på innsiden som er laget av ull. Dette byr på herlig komfort og varme. Oversiden er laget i syntetisk stoff. Sålen er av tykk gummi. Selv om dette er et produkt som er myntet på bruk i vinterhalvåret, er nok ikke Rieker Ocean helt perfekt egnet for de aller kaldeste norske vinterdagene. Men på høsten, og under mildere vinterforhold, vil den oppleves som veldig varm og komfortabel.

Lettstelt kvalitetsprodukt


Rieker Ocean holder du ren ved bruk av mildt såpevann og en klut. Du skal ikke impregnere disse støvlettene. Ei heller skal du bruke neon form for voks eller olje.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

R
R.F

Kan dere skaffe denne igjen i str 38 ?

 · Svar · 
C
Caroline, Footway

Hei hei,
De her skoene kommer dessvaerre ikke inn noe mer :frowning:

 · Svar · 
L
Lilla Theisen

Hei. Jeg har kjøpt denne skoen.Hentet den I slutten av november.Det viser seg at skoen ikke er tett.Det er hull i randsømmen på innsida av skoen. Jeg har kastet alt av returpapirer og adresser.Hva gjør jeg? Min e-post er: lillath @nis.as

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28389 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×