Rieker
Rieker
Z9262-00 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Rieker Z9262-00 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

48576-00

Rieker Z9262-00 BlackDet tyske merket Rieke produserer populære sko til en overkommelig pris. Med skoen Rieker Z9262-00 Black har de igjen klart å skape en stilren, komfortabel sko i høy kvalitet. Skoen minner om den klassiske Chelsea-fasongen, her pyntet med en dekorativ reim over risten. Skoen har blitt laget med en glidelås på den ene siden og et elastisk bånd på den andre. Dette er gjort for at du enkelt og greit skal kunne ta av og på skoen. Rieke er kjent for å lage ekstremt komfortable sko, og denne skoen lever virkelig opp til Riekes gode rykte. Komforten kommer mye på grunn av det syntetiske foret på innsiden. Sålen har en 3 centimeter høy hæl. Dette er et perfekt alternativ for deg som leter etter et par stilige og ergonomisk behagelige sko.

Komfort og stilMed den uslåelige kombinasjonen av lav pris, gode materialer og et stilsikkert design er denne skoen er en selvsagt vinner hos den motebevisste kvinnen. Det vakre utseendet kommer mye på grunn av det ekte skinnet de er produsert i. Sålen har godt grep på underlaget om vinteren, og den gir god støtte til foten.

Vips, så er du stiligDet er vanskelig å komme på noe du ikke kan kombinere med disse skoene, fordi de i utgangspunktet passer til det meste samtidig som de tilfører antrekket en tidløs eleganse. Sett skoene sammen et par slitte olabukser for en avslappet stil, eller bruk dem sammen med et par sorte bukser og en skinnjakke om du vil være litt tøffere. En avslappet kjole fungerer også supert, og skoene setter da en viss brodd på et søtt antrekk. Om våren og høsten kan du kombinere skoene med en stram bukse og en løs, lys skjorte. Uansett hvordan du velger å kle deg, er du sikker på at det blir bra med skoene fra Rieke.

Behandling av lærskoSiden Rieke benytter seg av et fint sort skinn, trenger det noe omsorg for å holde seg pent. En av fordelene med skinn er at det er et levende materiale, så om du sørger for å ta godt vare på det, vil det bare bli finere med tiden. I første omgang må du impregnere skoene før du tar dem i bruk. Deretter er det viktig å huske å børste over skoene med jevne mellomrom, slik at ikke skitt og møkk blir sittende og trekke seg inn i skinnet. Det finnes en rekke vokstyper du kan smøre skoene inn med for å gi dem glansen og mykheten tilbake.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×