Rieker
Rieker
Z9551-00 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Rieker Z9551-00 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås, Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3

Skafthøyde :

15

Skaftvidde:

31

Artikelnummer:

48580-00

Rieker Z9551-00 BlackRieker, den tyske produsenten som har gjort stor suksess i Europa, har hentet frem enda en prisgunstig og stilig sko. Rieker Z9551-00 Black er et par sko i jodhpur-modell og har både et elastisk bånd, et dekorativt bånd med spenne og en glidelås på siden. Dessuten er skoene varme og gode på foten.

Syntetisk skinn gir et fint utseendeDisse skoene er produserte med et syntetisk, svart skinn. De har også et innerfôr som er laget av ull og fleece. Dette fôret gjør at skoene passer godt for bruk om vinteren når kulden kryper innpå oss. Skoene er enkle å ta på seg, takket være elastikkbåndet og glidelåsen.

Gode sko som er enkle å matcheRieker har lykkes med å produsere et par boots som passer til mange ulike stiler. Det fine syntetiske skinnet gir skoene et fint utseende som ser elegant ut. Skoene ser bra ut sammen med et par tettsittende jeans i en mørk farge.

Vedlikehold av syntetisk skinnSyntetisk skinn, også kjent som kunstskinn, kan ikke pleies på samme måte som naturlig materiale. I stedet for å bruke skopleieprodukter kan du bruke vann, litt såpe og en klut eller fille. Ved å skrubbe forsiktig kan du kjapt og enkelt rengjøre skoene.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×