Rieker
Rieker
Z9580-00 Schwarz
860 kr
(1 147 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Smal

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Fleece

Såle:

Gummi, Syntet

Hælhøyde:

4 cm

Skafthøyde :

32 cm

Detaljer:

Glidelås, Spenne

Artikelnummer:

52180-00

Rieker Z9580-00 SchwarzDe stilige skinnstøvlettene fra Rieker er et ordentlig blikkfang! Rieker Z9580-00 Schwarz er høst- og vinterstøvletter laget i ekte lær. Med vakre detaljer, som sølvspennen og hælen, er dette en skomodell av det helt spesielle slaget. Støvlettene er enkle å kombinere med ulike antrekk og er behagelige å bruke år etter år.

Skinnende lærRieker er et tysk skoselskap som er anerkjent for sine trendy skomodeller og behagelige passform. Dessuten er prisnivået svært bra. Rieker Schwarz er en høyere støvlett i skinnende lær, og den ser veldig stilren og elegant ut. Med et komfortabelt fleecefôr holdes føttene dine varme selv på de kjøligste vinterdagene.

Prikken over i-enEt par pene lærstøvletter er svært nyttig, ettersom de både er behagelige og varme om vinteren samtidig som de er trendy. Du kan kombinere disse lærstøvlettene med et par tighte jeans, en hvit skjorte og en stilren høstfrakk. Med iøynefallende tilbehør, som en bredbremmet hatt, får du deg et moteriktig antrekk.

Lær – et fantastisk materialeDisse Rieker-støvlettene holder høy kvalitet, og med rett pleie kan du bruke støvlettene år etter år. Lær eldes ofte med karakter og blir stiligere med årene. For å forhindre at smuss og fuktighet trenger inn i støvlettene, kan det være nyttig å impregnere dem.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

U
Unni
K
Kristin
D
Doris Alise Vatne Løkvoll

30936 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK