05.06.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Vincent
Vincent
Zebra Black
287 kr
inkl. mva

Kunde Data

Vincent oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2318 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

2,5 cm

Skafthøyde :

19,5 cm

Skaftvidde:

36,5 cm

Merke:

Artikelnummer:

50313-00

Vincent Zebra Black


Når det øser ned med regn, og stier og lekeplasser omgjøres til gjørmehull og sølepytter, må norske barn stille med gode gummistøvler på beina. Investerer du i Vincent Zebra Black er det nettopp det du får. Her har vi med en veldig enkel, vanntett støvel med litt morsom design å gjøre. Veldig kjekk å ha i løpet av regntunge vår- og høstdager.

Vincent varter opp med svensk kvalitet


Sko-merket Vincent er fra Sverige, og har siden 1990 levert kvalitets-sko for skandinaviske smårollinger. Vincent Zebra Black er et godt eksempel på at denne produsenten vet hva unger her til lands behøver. Denne støvelen byr på beskyttelse mot elementene for de som trenger det mest, og som er gladest i å utfordre regnvåte omgivelser!

En lett og smidig støvel


Gummistøvler foreligger nå i mange slags versjoner og utgaver. Du finne enkelte som har tykt for, andre som har ekstra robuste såler og så videre. Vincent Zebra Black er en klassisk, enkel modell. Det gjør den veldig lett å ha på foten, og kjapp å trekke av og på. Ettersom den er laget av 100% gummi, er den selvsagt 100% vanntett.

Vincent Zebra Black krever minimalt med stell


En gummistøvel som dette er kjempeenkel å holde ren. Blir de skitne, er det bare å spyle dem under ei kran, eller med hageslangen og sette dem til å tørke ved romtemperatur. Det er alt som skal til.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

28422 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK