Gant
Gant - Zoe Sneaker Bright White
Gant - Zoe Sneaker Bright White
Gant - Zoe Sneaker Bright White
3D
Gant
Zoe Sneaker Bright White
747 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60078-93

Gant


I begynnelsen var Gant en produsent av Amerikansk sportstøy, men siden oppstarten har de utviklet seg til å bli så mye mer! I dag er Gant et ledende livsstilmerke, som produserer alt fra klær og sko til møbler og produkter for hjemmet. Bernard Gant, født i Ukraina, designet sin første skjorte i 1949, og siden da har tidløst design og kvalitet vært to viktige kjennetegn for kolleksjonen.

Zoe Sneaker


Gant designer sko for damer som er feminine og diskré. Disse skoene er enkle men vakre, og utsiden matcher passer perfekt det høye komfornivået på innsiden. Materialet puster og sørger for at føttene dine holder seg svale og friske. Disse skoene sklir rett inn på jobb og på ferie, på stranden eller i byen - de passer rett og slett til en hver anledning!

Bright White


Hvis disse skoene kunne snakke hadde de nok sagt: ”vi er de perfekte sommerskoene”. De er lette, luftige, komfortable og flate, og hvitfargen passer med hvilket som helst antrekk! De er både elegante og avslappede på samme tid, noe som gjør dem perfekte for sommergarderoben.

Hold dem hvite!


For å holde disse skoene hvite og vakre er det viktig å gi dem litt kjærlighet innimellom. Vask dem med varmt vann, litt såpe og en tannbørste. Deretter skyll med kaldt vann, fyll dem med avispapir og la dem lufttørke – de blir så gode som nye!
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28389 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×