adidas Originals
adidas Originals
Zx 700 Collegiate Navy/Grey/Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

adidas Originals Zx 700 Collegiate Navy/Grey/Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær , Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

19280-18

Reebok Princess White/IntlReebok Princess White/Intl er en populær skomodell fra det populære merket Reebok. Reebok er en kjent produsent av treningstøy og sko, og merket er en del av det større firmaet adidas Group. Reebok Princess er en skomodell som er helt hvit, en stilren sko som passer til en rekke forskjellige klesstiler. Skoen har en myk fotseng som gjør den behagelig å bruke gjennom hele dagen, uten å gjøre deg sliten i føttene. Takket være at ytterskoen er laget i tekstil, er det veldig enkelt å rengjøre skoene. Selv om den er helt hvit! Les mer om vedlikeholdsråd, materialvalg og stiltips nedenfor.

Behagelige sko i kvalitetsmaterialePrincess White fra Reebok er produsert i et syntetisk materiale som minner om mykt skinn. Skoenes yttersåle er laget i kraftig gummi som gir deg et god grep utendørs. Fotsengen gir foten en behagelig støtdemping når du går, selv i ulendt terreng. Du kan også bytte ut sålen om du ønsker. Dette kan være smart for eksempel om vinteren når en varmere såle kan være mer behagelig. For enkelt å justere størrelsen benytter du deg bare av snøringen. Princess fra Reebok er spesielt kjent for den myke passformen, men også for det syntetiske materialet som er så godt som identisk til ekte skinn.

Stilige året rundtOm du leter etter et par sko til både hverdag og fest og som i tillegg fungerer i alle sesonger, er Reebook Princess et godt valg. Skoene er stilrene og moteriktige takket være det enkle designet i helhvit. Sammen med et par lyse, slitte jeans og fargeglade accessoirer kommer skoene til sin rett og setter prikken over i-en på sommerantrekket. Til høsten bytter du enkelt til sorte jeans, en høstjakke og et varmt skjerf. Med basisfarger i sort og hvit kan du egentlig mikse og matche med en hel rekke ulike plagg og klesstiler uten å gå deg vill.

Lettstelte skoReebok Princess er utrolig enkle å ta vare på. Siden skoene er hvite kan det være en fordel å unngå å bruke skoene når det regner, fordi bakken ofte er full av leire og gris. Utenom dette kan du med fordel bruke skoene gjennom hele året. Om det skulle oppstå flekker, kan du lett tørke av skoene med en fuktig klut. Sitter flekkene godt, kan du dyppe kluten i litt såpevann. For å virkelig friske opp skoene kan du bytte ut sålen eller i det minste lufte dem godt.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×