adidas Originals
adidas Originals - Zx Flux Black/Black/White
adidas Originals - Zx Flux Black/Black/White
adidas Originals - Zx Flux Black/Black/White
3D
adidas Originals
Zx Flux Black/Black/White
549 kr
(897 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

46264-00

adidas Originals Zx Flux Black/Black/Whiteadidas viser virkelig hvorfor de er et av verdens mest populære skomerker med disse skomodellene. Zx Flux er en minimalistisk sko. De er veldig stilrene i tillegg til å være gode å løpe og gå i. Du kan med fordel unne føttene dine en mer komfortabel sko allerede i dag!

Smarte materialer gir lavere vektDisse skoene veier lite, mye takket være at de er tynne og har en helt spesiell såle. Skoenes ytre side er laget av et meshmateriale som lar luft strømme gjennom skoene. Dette ventilerer føttene og lar skoene også tørke fort hvis de blir våte. Baksiden har en støpt hælkappe som gir deg god stødighet.

Passer både treningen og hverdagenSkoene er utviklet med aktive personer i tankene, men de kan også brukes til hverdags takket være sitt stilrene og minimalistiske design. Bruk dine Zx Flux med et par fine chinos eller stilige jeans. Den svarte fargen passer veldig godt sammen med andre svarte eller hvite farger. De passer også perfekt til treningsstudioet.

Enkel behandling av løpeskoSko som er laget av et meshmateriale, behøver ikke å behandles på samme forsiktige måte som andre materialer. Blir de skitne, kan du fjerne smuss og flekker med en klut og vann. Vi anbefaler at de ikke vaskes i vaskemaskin eller lignende, da det kan forandre fasongen eller skade skoene.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×