adidas Originals
adidas Originals
Zx Flux New Navy/New Navy/White
762 kr
(897 kr)
inkl. mva

Kunde Data

adidas Originals oppleves som normale i størrelsen i henhold til 29435 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

46264-07

adidas Originals Zx Flux New Navy/New Navy/WhiteZx Flux fra adidas er en skomodell med et stilrent og minimalistisk utseende. Den er basert på den gamle ikoniske skomodellen ZX 8000. Som alltid er skoene både fine og funksjonelle. De er fine både til jogging og når du bare vil se velkledd og fin ut. I tillegg er de komfortable og lette.

En kombinasjon av flere avanserte materialerDa adidas lagde disse skoene, tok de mange smarte avgjørelser. Skoene er for eksempel lagd nesten helt av meshmateriale. Dette materialet lar føttene puste og ventilere på en effektiv måte. Det transporterer også fukt når du blir svett eller våt på bena. Det er en støpt og stabil hælkappe på hælen på skoene. Den gir deg god støtte når du bruker dem.

Sko som alltid passerDu kan bruke skoene når du trener, jogger eller når du skal i butikken. De er fine både til treningsklær og til fine jeans og bukser. Den nydelige blåfargen, det stilige designet og den komfortable passformen gjør at skoene straks vil bli de nye favorittene dine.

Pleie og behandling – tipsHvis skoene blir skitne og trenger litt vedlikehold, kan du bruke en fuktig klut og eventuelt litt såpe. Gni forsiktig så du ikke sliter meshmaterialet.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

J
Jannie85
Oversette
E
Eric Michelon
Oversette
N
Nicke solna
Oversette
Vis flere innlegg

28451 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK