adidas Originals
adidas Originals
Zx Flux Winter Core Black/Vintage White

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

adidas Originals Zx Flux Winter Core Black/Vintage White

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

50962-00

adidas Originals Zx Flux Winter Core Black/Vintage Whiteadidas har relansert den gamle klassiske modellen ZX 8000 via Zx Flux-serien. Denne skoserien har et stilrent og minimalistisk design og finnes i mange ulike variasjoner og farger. Akkurat denne modellen har et høyere skaft og et robust skosnøre. Skoene minner litt om boots, men med innslag av funksjoner fra moderne løpesko.

Avanserte materialer og gode egenskaperMye av disse skoene er laget av meshmateriale. Dette materialet er kjent for egenskapen hvor det slipper gjennom luft samtidig som det er sterkt og holdbart. Hælen på skoene er utstyrt med en stabil hælkappe. Inni er det et fôr som gjør at skoene kan brukes også på vinteren. Fôret fungerer som en ekstra sokk og er laget av neopren.

Svart og stilrentDet er mange som elsker disse skoene, takket være det enkle designet, den lette vekten og den svært høye komforten. De har blitt utviklet med vinteren i tankene og har dermed spesielle såler. Disse gir deg et bedre grep enn vanlige såler når du går på snø eller glatte flater. Den svarte fargen går fint sammen med alle klesstiler.

VedlikeholdSko som brukes om vinteren, kan fort bli litt skitne. Bruk en bomullsklut som du dypper i såpeblandet vann for å rengjøre skoene. Det finnes også spesielle skopleieprodukter for tøysko som du kan benytte deg av.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×